Nukutushammashoito

Jos hammaslääkäripelko on estänyt hampaiden hoidon, hammashoito nukutuksessa voi olla tähän ratkaisu. Linnan Klinikan sairaalayksikkö tarjoaa kokonaisvaltaista nukutuspalvelua hammaslääkäritoimijoiden tiloissa tuotettuna. Hampaiden hoito voidaan toteuttaa kevytnukutuksessa (sedaatiossa), tai täysnukutuksessa (yleisanestesiassa). Nukutuspalvelustamme vastaa anestesia- ja kivunhoidon erikoislääkäri Pasi Muittari ja nukutuksessa on aina mukana myös anestesiasairaanhoitaja.

 

Nukutushammashoidon toteuttaminen hammaslääkärin vastaanottotiloissa on nyt siis mahdollista myös Hämeenlinnassa. Asiakas saa kela-korvausta, sekä nukutuksesta, että hammashoidosta. Nukutusmenetelmämme soveltuu erinomaisesti hammashoitoihin ja mahdollistaa nopean toipumisen ja kotiutumisen nukutuksen jälkeen.

 

Nukutuksessa tapahtuva hammashoito on erinomainen ratkaisu hammaslääkärin toimenpiteitä pelkääville potilaille Myös vaativien tai pitkäkestoisten hoitokokonaisuuksien läpiviennissä, nukutuksessa tapahtuva hammashoito on hyvä apukeino. Nukutushammashoito soveltuu myös erityisryhmien hammashoidon toteutukseen.

 

Kysy lisää p. 03 625 741 tai sairaala@linnanklinikka.fi

Nukutushinnat ovat kokonaishintoja, joista vähennetään kela-korvaus. Hinnasto on viereisessä liitteessä: Nukutushinnasto