Terveystarkastus on hyvinvoinnin mittari

Terveystarkastuksia tehdään työhön sopivuuden arvioimiseksi, terveyden ja työkyvyn seuraamiseksi sekä erityistä sairastumisen vaaraa aiheuttavissa töissä (mm yötyö, rakennustyöt, siivoustyö).

Terveystarkastusten tarve ja sisältö arvioidaan vuosittain työpaikan toimintasuunnitelmaa tehdessä. Terveystarkastusten tavoitteena on arvioida ja seurata työntekijän työkykyä, edistää terveitä elintapoja, todeta mahdollisimman varhain alkavat sairaudet tai työkyvyn alentuminen, ohjata kuntoutukseen ja saada tietoa työpaikan olosuhteista.

 

Kun terveystarkastus on ajankohtainen, saat kutsun omalta työterveyshoitajalta. Varaa käyntiin aikaa noin 1h 30min. Kutsussa kerrotaan sisältääkö tarkastus verikokeita ja onko sinun oltava syömättä ja juomatta edellisestä illasta klo 22 alkaen verikokeita varten. Tarvittaessa voit vaihtaa ajan Linnan Klinikan ajanvarauksesta puhelimitse. Peruuttamattomasta käynnistä laskutamme.

Tuo mukaan tarkastukseen rokotuskortti. Terveystarkastuskutsun mukana olevat kyselyt tuodaan tarkastukseen valmiiksi täytettyinä. Etukäteen täytettyjen kyselyjen avulla pystymme tarkastuksessa käyttämään aikaa juuri sinun terveytesi ja työkykysi kannalta tärkeisiin asioihin.
 
 
Tarvittaessa lisätietoja saat yrityksen omalta työterveyshoitajalta.