Yleis- ja erikoislääkäripalvelut

Yleis- ja erikoislääkäripalvelut toimivat ilman erillistä lähetettä. Voit ottaa rohkeasti yhteyttä, kun tunnet siihen tarvetta. Työskentelemme kaikki samoissa tiloissa ja tunnemme talon, jolloin saat nopean ja asiantuntevan palvelun heti ensi soitosta. Lääkärin vastaanotolle pääset nopeasti jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voimme tarjota koko hoitoketjun erikoisalojen palveluja myöten.

 

Ajanvaraus

 

Tarkista ennen ajanvarausta onko lääkärin kohdalla mainintaa, ettei tee ajokorttitodistuksia tai ota vastaan lapsipotilaita! Jos ei ole erikseen mainittu, lääkäri tekee ajokorttitodistuksia ja ottaa vastaan lapsipotilaita.

Emme toimita reseptin uusimisia toimiston sähköpostin kautta. 

Aikojen peruutus:
Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista pidätämme itsellemme oikeuden periä 50% lääkärinpalkkiosta.

Toimiston  sähköpostilla ei voi perua vastaanottoaikaa. varattujen aikojen peruutukset ainoastaan puhelimitse tai paikan päällä.

Internetajanvaraus:

  • Syöttäkää kenttään henkilötunnuksenne, suku- ja etunimenne. Jos ohjelma ei hyväksy henkilötunnustanne, pyydämme teitä ottamaan yhteyden ajanvaraukseemme puhelimitse.
  • Toimenpideaikoja ( esim. luomenpoistot ja tähystykset) ei voi varata internetin kautta.
  • Laboratorion ajanvaraus toimii vain ykstyisvastaanoton puolella. Työterveysasiakas valitse ensin yksityisvastaanotto, kun varaat aika labotatorioon.
  • Internetajanvaraus toimii salatulla selainyhteyskäytännöllä (SSL Secure Sockets Layer).
  • Internetajanvarauksen kautta varatun ajan voi perua netin kautta, mutta ei enää 24h ennen vastaanottoaikaa