Arvot ja asiakaslupaus

Linnan Klinikan arvot ovat kotimaisuus,  luotettavuus, osaaminen ja inhimillisyys. Arvot ovat kiteytyneenä asiakaslupaukseemme "Luottamuksesi arvoinen lääkärikeskus."

Samalla kun asiakaslupaus on meille erottumistekijä, luo se perustan niille odotuksille joita asiakkailla on palvelujamme kohtaan.

Nämä odotukset lunastamme palvelutoiminnassamme päivittäin. Asiakaslupauksen konkreettisuus on myös mitattavissa saamamme palautteen kautta.

Linnan Klinikka on tarjonnut yksityisen lääkäriaseman ja työterveyshuollon palveluita paikallisesti ja kotimaisesti, jo vuodesta 1958 alkaen.

Palveluvalikoima laajentui vuonna 2004, kun laadukkaat kuvantamispalvelut käynnistettiin röntgenyksikössämme. Päiväkirurginen sairaalayksikkömme on tarjonnut laadukkaita ja yksilöllisiä leikkauspalveluita vuodesta 2012 alkaen.  

Koko organisaatiomme laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2008 standardin vaatimukset. Sertifikaatti on osoitus siitä, että toimimme aidosti asiakaslähtöisesti, ja että teemme jatkuvasti työtä korkeatasoisen palvelun eteen.

Palveluvalikoimamme edustavat alan viimeisintä tietotaitoa ja teknologiaa. Meillä Sinua palvelevat osaajat henkilökohtaisesti ja omilla kasvoillaan. Olet sydämellisesti tervetullut Linnan Klinikalle.

Tiina Halinen
toimitusjohtaja